Automate your Marketing
with Womplify




 
MiMiEzAzELLiN Forever FotoPage
152
By: MiMiEzAzELLiN Forever

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Dec-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark
KENA INGAT NIH! AHAKS!


birthday mamaAleeya 5.6.1978


birthday papaAleeya 16.8.1975


kami kawin 6.6.2005


kami dikurniakan Aleeya comel ni pada 4.3.2007....


Tuesday, 20-Jan-2009 14:09 Email | Share | | Bookmark
Aleeya menghias katil

 
 
 
View all 12 photos...
Korang percaya ker Aleeya hias sendiri katil dier? Mama dh lama beli bunga2 ni. Dok tersadai jer dlm kotak xtau nak letak mana. Tetiber teringatkan kepala katil Aleeya yg kosong dan boring ni. Mama pun aper lagi... dan Aleeya laaagiler... Dier yg bz lebih2 bznyer...













Sunday, 18-Jan-2009 05:53 Email | Share | | Bookmark
New living room for aleeya

Living room ku yang memanjang
makin luas la kawasan aleeya utk bermain & sepahkan mainan
chopp! tengok tv jap
View all 18 photos...
Semalam mama kebusanan. So mama terpk nak change living room bg luas sket. Aleeya now actually kena kuarantin. So xleh nk kluar umah. So basikal dier pun leh la dier pusing2 dlm umah. Taska yg aleeya g pun kene tutup seminggu pasal ada kes HFMD. Mujur aleeya kena HFMD dpt detact awal. She's getting better now. Tapi still kena kuarantin. So mama and papa gilir2 ler jaga aleeya. Last Krismas mama kena denggi, pastu aleeya kena campak kecil tu masa new year. Kami anak beranak dok umah jelah. Now HFMD lak. Adus... Anak nak membesar ni, mcm2 ler dugaan. Redha je lah... Kita masa kecik2 dulu pun mcm tu ler parent kita besarkan kita.

ingat lg tak aleeya penah berebut stool ngan Adam kat tasik titiwangsa dulu?


since dier suka sungguh ngan stool tu (siap ader drama swasta lak kt Mydin Putrajaya tuh), so mama beli la... agaknya mmg dier suka sungguh la ngan stool tu. Xcaya, tengok gambar2 nih. Dlm sehari, asyik ngan stool tu jer.
pagi...


petang...


malam...


Sunday, 11-Jan-2009 09:49 Email | Share | | Bookmark
Aleeya's new tricycle...

 
 
 
View all 6 photos...
Ha... ni hadiah dari papa. papa dpt jer bonus, terus belikan aleeya basikal ni. kesian aleeya, dah lama teringin nak basikal sampaikan kalu g mana2 shopping complex, dier leh lepak lama2 ngan papa main basikal kt situ sampai mama siap shopping. now p alamanda pun dier nk bawak basikal tuh. ekek ekek... entry ni kitorang lepak kat dataran kat masjid putrajaya tu. best lepak situ coz aleeya leh jumpa ramai kawan.





Saturday, 29-Nov-2008 06:49 Email | Share | | Bookmark
Mak Long Nor melawat Putrajaya

 
 
 
View all 14 photos...
Ni ler kakak sulong papa aleeya. Datang melawat kami kt Putrajaya. Dah sampai cni, kami bawak la pusing2 Putrajaya ni.






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net